Bablena Feri blogja

Egyébként... minden szipiszupi.

2017/10/04. - írta: doub

Egyszeri Edit levele Kétszeri Katinak. Részlet.

„A múltkori levelem óta megmondták a okosaak, hogy mos má minden rendbe van. Bizooony. Lement a zolaj ára is. Mindenkinek van munkája, akinek nincs, annak is van, csak az nem akar dolgozni. Bisztos azér, mer olyan jól él, hogy nem kell neki a péz. Iggen. Meg amúgy is minden rendbe van. A köcsög mohamedán terroristák már nem is tudnak robbantgatni, azért is csak teherautókkal akcióznak. Cserébe viszont az ő gyerekeik is meghalnak valahol üzbebasztámba, vagy hol. Eszt így olvastam. Szóval mindenhol gyerekeket ölnek és így van döntetlen, vagy mi.

Meg nálunk is minden oké. Minden olcsóbb, még ami drágább, az is. Mer olyan a záfa. Meg itt is mindenki jól végzi a dolgát, a Manci okleveles takarító, így tökre megérdemli a rakás pénzt, amit a turhisztikai vállalkozásával keres. A Béla meg mongyuk alkoholista, de akkor is jó főnök, én legalábbis nem panaszkodok, így legalább azt csinálok, amit akarok, amúgy se értené. Há az a hülye aki nem csal vagy lop, há neeem? A Tibi meg a Jucus meg felmontak... aszongyák azé, mer csak a pofájuk vót. Nem baaaj, úgy se csinátak semmit. Hát nem jobb most mán? Mos má aztán aszongyák hazudoznak, én nem tom, csak hallottam.

Vettünk a múltkor egy hűtőt, akciós vót. 100.000-é vettük, mer’ a szomszéd intézte. Mongyuk tavaly még 80 lett volna, de valamit elszámoltak. A szomszéd nagyon tud, van villanyszerelő ismerőse, az jár hozzánk villanykörtét cserélni. Tisztára megéri, 5000 egy égő-csere, minek csinánám magamnak! Meg oszt a szomszéd akármit elintéz, ért az mindenhe! Csak a kereszteket dobáta ki a múltkor az ablakon, aszongya ő azt ki nem áhassa.

Egyébként minden szipiszupi.

És veletek mi van? Gyerekek jól vannak?”

2017.08.31.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://doub.blog.hu/api/trackback/id/tr9412927963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása