Bablena Feri blogja

Egyébként… valahol egy irodaház felső emeletén

2021/08/31. - írta: doub

Üdvözlöm! Köszönöm, hogy fogadott! Először is had gratuláljak jövedelmező befektetéséhez. Úgy látjuk, hogy ez tartósan bebiztosította a helyét a leggazdagabbak körében. Mondhatnám, hogy közöttünk! Háh, de hagyjuk a viccet. Mert a nagy pénz és nagy hatalom mellé nagy felelősség is jár, ugye? Nem így gondolja? Hát igen, ilyen bankszámlával az ember gyakorlatilag sérthetetlen, ettől függetlenül még felelősséggel tartozik azok iránt, akiktől ez a hatalma, tehát a pénze származik. És ugyan kitől mástól származna ez az óriása vagyon, ha nem az emberiség egészétől. Bizony. Ahhoz, hogy maga a leggazdagabbak között legyen, sokaknak nélkülöznie kell. És ezért szeretnék bemutatni magának egy csoportot. Nevezzük ezt most a Sérthetetlen Felelősök Csoportjának.

Mivel egy bizonyos szint fölé emelkedett a vagyona, ezért megkerestük. Mindannyiunkat így kerestek meg, és csak azok lehetnek ezekben a körökben, akik biztosították rátermettségüket egy ilyen mértékű vagyon biztos kezelésével. Mert úgy gondoljuk, hogy akinek tehetsége vagy lehetősége van ilyen mértékű erőt a kezében tartani, az kiválasztott is egyben, akinél jó kezekben lehet az emberiség többségének sorsa. Gondoljon rá úgy, hogy ez a rengeteg ember a pénzük, lehetőségeik, életük jó részét áldozva választotta ki önt, így önnek most már csak cselekednie kell. A cselekvésre pedig a vagyonunkon keresztül rengeteg eszközünk van. Első sorban a politika, amit befolyásolhatunk, alakíthatunk.

Miről is szól ez a társaság? Hitről. Nevethet. Én hívő ember vagyok, és képzelje el, a legtöbb társunk az. Egy kicsit megmagyarázom. Tudja milyen állapotban van a bolygónk, a természet, és milyen kilátásai vannak az emberiségnek? A globális felmelegedés már nem csak dörömböl az ajtón, néhol már be is törte azt. A kimerülő energiaforrások csak néhány befektetőre jelentenek veszélyt, az emberiséget sokkal jobban érinti az élelem globális szintű termelésének mértéke és módja, de különösen a csökkenő ivóvízkészlet. A természetről pedig lassan már csak beszélni lehet, pár éven belül kiirthatunk mindent. Egyszóval nem rózsás a helyzet. És mi okozza ezt az egészet? A túlnépesedés!

Tudományosan is megalapozott minden vészjósló előrejelzés, és ez az egyszerű emberekkel ellenben minket meg is tud győzni: a Föld, helyesebben fogalmazva az ökoszisztéma nem képes eltartani ekkora tömeget, különösen nem ilyen mértékű és káros fogyasztási szokásokkal. Egész egyszerűen az emberiség kiirtja saját magát.

És itt térnék vissza a hithez. Hiszek egy felsőbb jóban, hogy van helyes és helytelen döntés. Nekünk áll módunkban meghozni a helyes döntést és cselekedni. Hiszem, hogy nekünk kell megmenteni az emberiséget. De!

Az egész emberiség megmentése nem az összes ember megmentését jelenti, hanem a szükséges számú ember feláldozását. Kész vagyok vállalni a bűnhődést hitem szerint azért, amit milliókkal, milliárdokkal teszek, cserébe tudom, hogy megmentem az emberiség jövőjét. Felelősségteljes döntés.

Látom érdekli a dolog, de nem érti, hogy hogyan csináljuk? Megvan a cél, a célcsoportok, és megvannak a módszerek. A cél tömören: legyen kevesebb ember a földön. A célcsoportot idősíkon kell elképzelni, előre kell venni azokat a tömegeket, akik ugyan kevesebben vannak, de az ökológiai lábnyomuk nagyobb: például az európaiaknak hamarabb kell elfogyniuk életvitelük miatt, mint az indiaiaknak. Idővel változnak a célcsoportok, attól függően, hogy hol kell és hol lehet eredményt elérni.

A módszer többféle, elsősorban a célcsoport határozza meg a végrehajtását, de két fő irányunk van: kevesebb élve születés, több elhalálozás. De hogyan tudunk mi embereket meg nem születetté tenni vagy megölni? Természetesen közvetlenül sehogy. Na nem azért, mert nem ez lenne a rövid távon hatékony, de visszafelé sülne el. Ha a gyorsaság lenne az egyetlen szempont, akkor többet ártanánk, mint kellene és a terv idejekorán kiderülne, amit a tömegek és általuk a politika nem hagyhatna annyiban, lásd Németország végső megoldásának hosszútávú kicsengését: végül nem érték el céljukat. Hosszútávon úgy lehet elérni azt, amit akarunk, ha a tömegekkel elhitetjük, hogy ez nekik jó, ez nekik joguk, ez a szabadságuk része. Persze sosem tudják meg, hogy a cél az, hogy kevesebben legyenek, legyünk. Most már kíváncsi igaz?

A jogaikat és szabad akaratuk céljait kell a megfelelő irányba terelni, ez a legfőbb módszer. A melegjogok, az abortusz, a kábítószerhasználat, az eutanázia, akár gyermekeken is: mindezek, mint alap jogok, amik ellen lassan már szólni sem lehet. Mindegyik tökéletesen megvalósítja például a gyermekvállalás visszaszorulását. A karrierközpontú társadalomkép szintén. Vagy annyira túlérzékenyíteni lehetőleg minél többeket, hogy lassan az egészséges udvarlás is sértő legyen. A lényeg, hogy a háttérből támogassuk ezeket az irányzatokat. Ez a módszer a nyugati típusú tömegekre van szabva, és ez csak a jéghegy csúcsa!

Ha kíváncsi további részletekre, kérem találkozzunk jövő héten a golfpályán! A viszont látásra!

2021.07.01.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://doub.blog.hu/api/trackback/id/tr916675356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása